Υπηρεσίες

Όλες οι μουσικές σας ιδέες μπορούν να πραγματοποιηθούν εδώ! Στα NMA Studios αναλαμβάνουμε από απλές πρόβες μέχρι και ολοκληρωμένες παραγωγές, καθώς και δημιουργία video για συγκροτήματα ή και μεμονωμένους μουσικούς.

Πρόβες

Στο ευρύχωρο, πλήρως εξοπλισμένο Live Room μπορούν να κάνουν πρόβα έως και 8 άτομα. Εκεί θα βρείτε πλήρες drum set, ενισχυτή μπάσου, δύο ενισχυτές κιθάρας, 16κάναλη κονσόλα και 3 monitors επιπλέον των δύο P.A. ηχείων. Το μικρότερο Booth αποτελεί μία οικονομική λύση για μικρότερα σχήματα (έως 3 άτομα).

Τιμές

Live Room

12 € / ώρα | 30 € / 3 ώρες

Booth (έως 3 άτομα)

8 € / ώρα

Μελέτη / Μάθημα

Εάν χρειάζεστε έναν χώρο με ηχομόνωση υψηλών προδιαγραφών για να μελετήσετε τύμπανα ή οποιοδήποτε άλλο όργανο, το φιλόξενο Booth μας σας περιμένει. Ο ίδιος χώρος είναι διαθέσιμος για δασκάλους οργάνων ή φωνητικής που αναζητούν μία έδρα για τα ιδιαίτερα μαθήματά τους.

Στο Booth θα βρείτε πλήρες drum set, ενισχυτές μπάσου και κιθάρας, καθώς και μικρό P.A. για τα backing tracks σας ή οποιαδήποτε άλλη πηγή.

Τιμές

8 ώρες / μήνα: 50 €
10 ώρες / μήνα: 60 €

Πολυκάναλη ηχογράφηση

Είτε πρόκειται για ένα απλό demo, είτε για την επόμενη ολοκληρωμένη παραγωγή σας, τα NMA Studios σας περιμένουν για να κάνετε τις μουσικές σας ιδέες πραγματικότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια από τις δύο αίθουσες (Live Room και Booth) εξυπηρετεί καλύτερα το project σας, ή ακόμη και τις δύο ταυτόχρονα σε περίπτωση ζωντανής ηχογράφησης π.χ. για απομόνωση της φωνής ή των τυμπάνων.

Αναλαμβάνουμε επίσης ηχογραφήσεις για podcast, ραδιοφωνικά σποτ και σπικάζ κάθε είδους.

Στη διάθεσή σας θα έχετε ποικιλία μικροφώνων, ενώ η ψηφιακή κονσόλα 32 καναλιών παρέχει μεγάλη ευελιξία στο routing και monitoring κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης.

Τιμές

20 € / ώρα | 50 € / 3 ώρες

Μίξη / Ενορχήστρωση / Παραγωγή

Στο ευρύχωρο και άρτια εξοπλισμένο Control Room των NMA Studios οι μίξεις σας θα γίνουν με ταχύτητα και άνεση. Στην “καρδιά” του στούντιο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, ένα workstation 8 πυρήνων / 16 threads, monitors υψηλής πιστότητας και audio interface 32X32, που διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα για τα μουσικά σας project.

Εκτός από τη μίξη, μπορούμε να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την ενορχήστρωση-παραγωγή για demos, singles ή και ολόκληρα album. Οι έμπειροι ηχολήπτες και παραγωγοί μας ξέρουν πώς να φτάσουν από το πρωτόλειο υλικό στην ολοκληρωμένη μουσική πρόταση, πάντα με σεβασμό στην ιδιαίτερη αισθητική και τις επιρροές σας. Επιπλέον, αν χρειαστεί, τα NMA Studios έχουν πρόσβαση σε ορισμένους από τους καλύτερους session μουσικούς της Αθήνας.

Τιμές

Κατόπιν συνεννόησης

Live Performance Video

Το καλύτερο εργαλείο για την προώθηση της δουλειάς ενός τραγουδοποιού ή συγκροτήματος είναι πλέον το video. Στα NMA Studios αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη δημιουργία επαγγελματικών live performance videos, από το γύρισμα (με έως 4 κάμερες ταυτόχρονα και 4k ανάλυση) μέχρι και το μοντάζ σε περιβάλλον Adobe Premiere Pro. Ταυτόχρονα γίνεται πολυκάναλη ηχογράφηση με δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων στη μίξη μετά το γύρισμα.

Η ίδια υπηρεσία είναι διαθέσιμη για μεμονωμένους session μουσικούς, τραγουδιστές και δασκάλους μουσικής ή φωνητικής που θέλουν να προωθήσουν τη δουλειά τους.

Τιμές

Κατόπιν συνεννόησης