Εγκαταστάσεις

 

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις των NMA Studios βρίσκονται σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο και καλύπτουν συνολικά 130 τ.μ.. Αποτελούνται από το Live Room, το Booth, το Control Room και τους κοινόχρηστους χώρους (Reception-Lounge, κουζίνα, W.C.).

Live Room

 

To Live Room των NMA Studios είναι μία ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα 23 τ.μ.. Σχήματα έως και 7 ατόμων μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για πρόβες, ηχογραφήσεις αλλά και γυρίσματα video.

Η αίθουσα διαθέτει πλήρες drum set, ενισχυτή μπάσου, δύο ενισχυτές κιθάρας και βάση πλήκτρων. Εκτός από το P.A. των 2.000 Watt, υπάρχουν τρία ηχεία monitor που οδηγούνται από την κονσόλα 16 καναλιών με ξεχωριστά auxiliary.

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Live Room και επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση.

Booth

 

Το μικρότερο (11 τ.μ.) αλλά άνετο Booth των NMA Studios μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ηχογράφηση φωνής ή μεμονωμένων οργάνων, προσφέροντας αισθητά διαφορετική ακουστική από το Live Room. Καθώς διαθέτει οπτική επικοινωνία με το Live Room, αυτό μπορεί να γίνει κάλλιστα και κατά τη διάρκεια πολυκάναλης ηχογράφησης πολυμελούς συγκροτήματος.

Είναι επίσης ιδανικός χώρος για πρόβες μικρών σχημάτων (έως τρία άτομα), ατομική μελέτη, ή μαθήματα μουσικής. Τέλος, είναι εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία solo performance videos από μουσικούς που θέλουν να διαφημίσουν τη δουλειά τους.

Το Booth διαθέτει πλήρες drum set, ενισχυτή μπάσου, ενισχυτή κιθάρας καθώς και κονσόλα με μικρό P.A.

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Booth και επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση.

Control Room

 

Το Control Room είναι ο χώρος όπου οι ιδέες σας καταγράφονται και στη συνέχεια παίρνουν την τελική τους μορφή, είτε πρόκειται για μουσική παραγωγή / μίξη, είτε για μοντάζ video.

Στην “καρδιά” των NMA Studios θα βρείτε ψηφιακή κονσόλα για ταυτόχρονη εγγραφή έως 32 καναλιών και ένα workstation 8 πυρήνων / 16 threads με triple monitor setup, που παρέχει απεριόριστες δυνατότητες στη μίξη αλλά και στο 4k video editing. Η αίθουσα επιτρέπει άριστη οπτική επαφή τόσο με το Live Room, όσο και με το Booth, ενώ προσφέρει μεγάλη άνεση χώρου (18 τ.μ.).

Πέρα από τα multi/wall boxes για την ηχητική επικοινωνία, το Control Room διαθέτει δυνατότητα monitoring εικόνας για έως επτά κάμερες (τέσσερις στο Live Room και τρεις στο Booth), διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τα video σας.

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα NMA Studios και επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση.

Lounge

 

Στα NMA Studios πιστεύουμε ότι, πέρα από τον άρτιο τεχνικό εξοπλισμό, για την επιτυχία ενός project παίζουν τεράστιο ρόλο η αισθητική και η άνεση του χώρου. Το Lounge έχει διαμορφωθεί ώστε η αναμονή πριν την πρόβα ή το διάλειμμα ανάμεσα στις ηχογραφήσεις να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο και ξεκούραστο.

Στην κουζίνα μπορείτε να ετοιμάσετε έναν espresso ή να πάρετε ένα αναψυκτικό από το ψυγείο, ώστε στη συνέχεια να χαλαρώσετε στο σαλόνι, για όσο χρειαστεί μέχρι το επόμενο take!